Pressemeldinger

Går sammen for å løfte de store opp i økonomi-skyen

15.4.2024
av
Axaz
3 min. lesetid

2024 er året da de store virksomhetene virkelig setter fart mot skyen. Nå inngår det norske teknologiselskapet Xledger et samarbeid med Axaz, en ekspert på digital transformasjon og digitalisering.

- Vi står nå i det største skiftet ERP-markedet har sett. En viktig del av det er at større kunder nå skal opp i skyen. Via samarbeidet med Axaz ruster vi oss for å gjøre Xledger til hjertet i disse selskapenes digitale plattform, sier Ove Jørgen Carlsen, administrerende direktør i Xledger.

Carlsen fremhever at Xledger siden starten ved årtusenskiftet er vokst til å være et av markedets ledende skybaserte økonomisystem (ERP) for større virksomheter.

Salgsdirektør Even Wetten i Axaz legger vekt på at stadig flere virksomheter har behov for å sette ERP-systemet inn i en helhetlig plattformstrategi.

- ERP-systemet er hjertet i de fleste virksomheter. Vår oppgave er å koble hjertet med resten av kroppen. Det er avgjørende for at norske virksomheter skal lykkes med digital transformasjon. Det gir økt endringsevne og raskere gevinstrealisering, sier Even Wetten, salgsdirektør i Axaz.  

 

Avtalen med Axaz forsterker Xledgers leveranseevne mot komplekse virksomheter.

- Vi ser at 5 av 10 større virksomheter skal opp i skyen i løpet av få år. Avtalen gjør oss nå istand til å levere på enda flere av disse casene, sier Carlsen.

 

Taktskifte for IT-arkitektur

De beste digitale virksomhetene velger i dag fleksible og agile løsninger. Kontrasten er ofte stor til ERP-markedet som er kjent for store, komplekse løsninger. Behovet for å lykkes med digital transformasjon gjør at de store virksomhetene i dag stiller nye krav til sine samarbeidspartnere. I praksis innebærer det å få ERP-løsningen til å spille sammen med CRM, HRM og andre fag- og forsystemer via gode integrasjoner.

- Vår jobb er å være partneren som akselererer digital transformasjon via en effektiv leveransemodell med en moderne og skalerbar integrasjonstilnærming. Vi skal gi Xledgers kunder det beste utgangspunktet for å ta ut sitt fulle potensial, sier Wetten.

- Xledger gir deg den beste motoren for å realisere potensialet i din digitale strategi. Vår løsning tilbyr en skalerbarhet og gir våre kunder muligheter for tilpasning vi ikke har sett i andre skybaserte systemer, sier Eivind Berger-Lorentzen, driftsdirektør i Xledger.

 

Om Xledger
Det norske teknologiselskapet Xledger tilbyr et av markedets ledende skybaserte økonomisystem for større virksomheter. Økonomisystemet er bygget for automatisering, innsikt og skalerbarhet, og gründerne har siden årtusenskiftet hatten tydelig visjon om å skape markedets beste økonomisystem. Xledger har i dag kunder i mer enn 100.000 brukere fordelt på mer enn 60 land. Selskapet er både sertifisert som Great Place to Work med svært gode resultater og som Miljøfyrtårn som følge av lavt miljøavtrykk.

Les mer om Xledger: https://xledger.com/no/

Ta kontakt med Axaz for en samtale om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet.
Hold deg oppdatert på nye artikler
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Axaz

Axaz er en proaktiv partner som hjelper selskaper med å bli datadrevet, endringsdyktig og klare for å utnytte fremtidens muligheter. Axaz sine tjenester gir virksomheter konkurransefortrinn gjennom kontinuerlig utvikling og innovasjon. Med Axaz som partner kan du kontinuerlig og enkelt formidle dine behov, så vil vi anbefale løsninger uten at du trenger spesialisert ekspertise for å oversette dem.

Meld deg på nyhetsbrev

Fagartikler, nyheter og annet innhold fra Axaz rett i din innboks, én gang i måneden. Skriv inn mailen under for å melde deg på!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.