Pressemeldinger

Axaz og Appfarm annonserer partneravtale

25.5.2022
av
Axaz
2 min. lesetid

Oslo, Norge 13. desember, 2021 - Axaz og Appfarm™, en innovativ leverandør av en no-code utviklingsplattform for applikasjoner annonserer en ny partneravtale. Partneravtalen gjør Axaz i stand til å levere skreddersydde forretningsapplikasjoner raskt og effektivt ved å utnytte Appfarms plattform. Dette vil bidra til å hjelpe kunder med å effektivisere flere manuelle forretningsprosesser, samt akselerere digitale initiativer.

De fleste virksomheter har prosesser og oppgaver som er helt unike og som ikke støttes av dagens standard systemer. Mange sliter i dag med at systemer som er tilgjengelig bare løser én del av behovet, eller at det ikke finnes systemer som løser akkurat deres behov. Det jobbes derfor manuelt med excel ark og mye kommunikasjon via e-post for å dekke opp manglene i systemene. De største aktørene i markedet har utviklet og programmert egne systemer fra bunn av for å løse disse utfordringene, men dette er svært kostbart og derfor ikke like aktuelt for selskaper i SMB-markedet. Med Appfarm kombinerer man styrkene fra hyllevare-software og koding fra bunn. Du får dermed et spesialtilpasset system som støtter dine behov på kort tid og til en mye lavere pris enn hva du ville fått med tradisjonell koding.

Appfarm er en no-code plattform som har et stort bibliotek av ferdigutviklede byggeklosser som settes sammen med logikk og aksjoner for å automatisere virksomhetens prosesser. Gjennom dette biblioteket av ferdige koder kan man levere et spesialtilpasset system på få uker og dermed møte kundens behov raskt. Med Axaz på laget som utvikler og forvalter av applikasjonen vil man også fortsette utviklingen av applikasjonen gjennom hele levetiden. Dette betyr at man til enhver tid har en applikasjon som oppdateres ved endringer i behov, samt at applikasjonen oppdateres for å følge utviklingen som skjer i markedet.

“Axaz leverer i tillegg også tjenester innenfor virksomhetsarkitektur, integrasjon og dataplattform, og erfarer at mange virksomheter har behov for å tette hullene i applikasjonsporteføljen for å få god støtte i prosesser og arbeidsflyter gjennom hele verdikjeden. Nettopp fordi det er helt unike og spesifikke prosesser. Med Appfarm som plattform leverer vi tjenesten Digital Arbeidsflyt. Gjennom denne tjenesten kan vi effektiv bidra til at hullene tettes og at data kan tilgjengeliggjøres helhetlig og flyte sømløst gjennom hele verdikjeden. Dette gjør oss i stand til å være en proaktiv teknologipartner, og bidrar til at kunden våre er datadrevet, endringsdyktige og oppnår konkurransefortrinn,” sier Kim Jarno-Kristiansen, daglig leder i Axaz.

"Vi er veldig glade for å samarbeide med Axaz. Filosofien deres om å kontinuerlig levere verdi til kundene med hastigheten som dagens forretningsbehov krever, passer perfekt med mulighetene i plattformen vår og er definitivt i tråd med fremtiden for programvareutvikling. Vi ser frem til mange spennende prosjekter sammen,” sier Hans Magnus Wold, VP Business Development i Appfarm.

Fra venstre: Kim Jarno-Kristiansen, Sondre Liltvedt Tennfjord, Anders Kornbrekke, Hans Magnus Wold, Thomas Hesselberg

Mulighetene er tilnærmet uendelige i Appfarm og det er kreativiteten og fantasien som setter begrensninger for hva man kan utvikle. Med Appfarm er det tidligere bygget alt fra HMS-oppfølging på arbeidsplasser til booking av artister på nett og kontraktflyt med timeskriving for prosjekter med stor utskiftning av ansatte.

“Vi har alt sett at markedet trenger og etterspør en mulighet for å spesialtilpasse arbeidsflyter til sin hverdag, og gjennom Appfarm har vi raskt kunnet vise hvilke muligheter kundene har,” sa Anders Kornbrekke, leder for tjenesten digital arbeidsflyt i Axaz. “Det at det er enkelt å oppdatere applikasjonene er også en viktig del for å henge med i den raske utviklingen vi ser i dag.”

 

For mer informasjon om partnerskapet eller andre henvendelser, ta kontakt med:

Kim Jarno-Kristiansen
CEO
Telefon: 952 92 652
E-post: kim.jarno-kristiansen@axaz.com

Anders Kornbrekke
Leder digital arbeidsflyt
Telefon: 936 16 017
E-post: anders.kornbrekke@axaz.com

Ta kontakt med Axaz for en samtale om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet.
Hold deg oppdatert på nye artikler
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Axaz

Axaz er en proaktiv partner som hjelper selskaper med å bli datadrevet, endringsdyktig og klare for å utnytte fremtidens muligheter. Axaz sine tjenester gir virksomheter konkurransefortrinn gjennom kontinuerlig utvikling og innovasjon. Med Axaz som partner kan du kontinuerlig og enkelt formidle dine behov, så vil vi anbefale løsninger uten at du trenger spesialisert ekspertise for å oversette dem.

Meld deg på nyhetsbrev

Fagartikler, nyheter og annet innhold fra Axaz rett i din innboks, én gang i måneden. Skriv inn mailen under for å melde deg på!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.